Category: news

2014 Kupittaa kisa

2014 Kupittaa kisa

Tämän vuoden jousiammunnan Kupittaa kisa ammuttiin 5.1.2014. Samalla suoritettiin sisäammunnan MM-karsinta. Halli ei ollut aivan täynnä ja kaikki MM-karsintaan liitolle ilmoittautuneet eivät osallistuneet kisoihin.

Itse pääsin kisaan toimitsijaksi pitkästä aikaa. Vuorotyö ja opinnot ovat haitanneet sen verran harrastustoiminta, että olen ehtinyt ottamaan ainoastaan ilmoittautumiset vastaan ja tekemään taulujärjestyksen. Oma ammuntakin on taas hiipunut ja syksyllä kävin kerran ampumassa. Näin pitkä tauko haittaa amuntaa, kun jouseni on sen verran jäykkä, että ammutut nuolet jäävät n. 50 kappaleeseen voimien loppuessa. Itselleni sopiva harjoitusnuolimäärä on ollut n. 100 nuolta. Täytyy siis treenata lisää =D.

Oheinen kuva on kuvatta Samyangin 85mm/f 1.4 objektiivilla, joka on käsitarkenteinen, mutta pitää sisällään mikrosirun valotuksen säätöön. Käsin tarkentaminen on onnistunut kohtuullisen hyvin, vaikka Nikonin D90 rungon etsin onkin pieni ja hämärä.

Samalla Tiikerin leima uuden rosoisemman logon 😉

Tiikerin leiman logo

Sivujen kuva-…

… posteihin on nyt asennettu galleriaohjelma. Kuvasta pääsee takaisin sivuille painamalla punaista rastia alareunan navigointipalkissa tai klikkaamalla kuvaa. Jos kuva on pienennetty näyttöön sopivaksi, saa täysikokoisen kuvan näkyviin klikkaamalla alapalkin vihreää nuolta alaspäin ja kuva sovitetaan takaisin näyttöön, kun punaista nuolta ylöspäin klikataan. Nyt ei tarvitse enää sulkea ylimääräisiä selaimen lehtiä \o/

Sivuille on lisätty…

photo portfolio, josta on linkki olemassa olevaan portfolioon. Lisäsin myös mielenkiintoisia sivuja -kehyksen oikean puolen navigointipylvääseen.

Kommentointi onnistuu ilman kirjautumista, mutta ensimmäinen kommentti ei tule näkyviin, ennenkuin webmaster on hyväksynyt kommentin. Kommentoijan ensimmäisen hyväksytyn kommentin jälkeen, kommentit julkaistaan automaattisesti kunhan nimi on sama kuin ensimmäisellä kommentointikerralla.