Category: phone pictures

Makkaran valmistusta

Chorizo

Kokeilin makkaran valmistusta. Tein chorizo- #makkara a ja lihana käytin kasleria. Tulipa hyvää makkaraa. Ehkä aavistuksen liha oli vähärasvaista, mutta makua se ei haittaa.

Suolet kävin ostamassa MestariPalvilta, joka myy sian ja lampaan suolia 10m erissä. Itse ostin sian suolia, kun ne lukemani mukaan ovat aloittelijalle helpompia käsitellä kestävyytensä ansiosta. Nyt suolia on jäljellä vielä pariin makkaraerään.

Continue reading “Makkaran valmistusta”

Ulkotuli ruokaöljystä

#ulkotuli #ruokaöljy #lasivilla

Mökille oli jäänyt ruokaöljyä, joka oli mennyt huonoksi eli tuoksahti epäilyttävälle. Mietin mitä siitä voisi tehdä, ja poltettuani viimeisen oikean ulkotulen edellisenä iltana, keksin kokeilla ruokaöljyn soveltuvuutta ulkotulen polttoaineeksi. Sydänmateriaaliksi laitoin lasivillaa, kun pumpulilankaa ei ollut, enkä jaksanut repiä vanhoja vaatteita ( joita kyllä mökillä riittää). Ananaspurkki toimii ulkotulen runkona.

Ulkotuli ruokaöljystä
Ulkotuli ruokaöljystä

Continue reading “Ulkotuli ruokaöljystä”

Colourscape

Colourscape

Colourscape oli erikoinen paikka. Jos tarkkaan katsoo, oikean puoleisessa pilkussa on kaksi ihmistä. Punaisen tuubin väri ei ollut ainakaan minun mieleen. Silmissä alkoi väreillä, ja voisi sanoa, että melkein tuli huono olo. Käyntipäivä oli aurinkoinen ja lämmin, joten voitte arvate, että tuossa muoviputkessa oli kuuma, vaikka siellä koko ajan puhalletaankin ylipainetta kuin kuplahallissa.

Tämmöistä settiä

image

Nyt leikitään dj-mikserillä ja remix-dekillä. Ohjelmana pc:llä on Traktor pro 2.5, joka tuli Traktor F1 remix-dekin mukana. Dj-mikserinä on Behrngerin BCD-3000.
Heavy musiikin lisäksi minua on aina kiinnostanut konemusiikki. Em. laitteiden lisäksi minulla Akain mpk-25 midi-kosketin, johon pc-syntikkana toimii Tone+ Firebird.
Näillä saa mukavasti tehdä itse looppeja tai sitten poimia samplet sopivista biiseistä Traktor ohjelman ja F1:n avulla. Myös kitaralla ja basolla saan tehtyä looppeja äänittämällä Steinbergin Sequelilla tai energyXT:llä. Musiikki on mukava harrastus kaikissa muodoissa 🙂