Day: August 11, 2018

Kisukisu Freyan edistyminen kotikissaksi

Kisukisu Freya

#kisukisu #freya on edistynyt luottamaan enemmän kodin ihmiseläimiin. Viime kuussa Freya antoi ensimmäisen kerran rapsutella itseään kuin tavallinen #kotikissa. Ja Freyahan on ollut meillä nyt 1v 4kk.

Freya nauttii selvästi leuan ja poskien rapsutuksista. Pään päältä tai vartalosta silittäminen Freyaa vielä vähän epäilyttää, mutta korvien rapsutus on välillä kissaneidistä mukavaa. Syliin Freya ei vielä tule, eikä syliin ottaminenkaan onnistu, vaan kissa loikkaa heti pois katsoen perään ihmetellen “mitä tämä nyt oli”-ilmeellä.

#kuukkunen ja #nuttu nukkuvat usein meidän ihmiseläinten kanssa samassa sängyssä. Freyakin on muutaman kerran tullut, kun Kuukkunen on ollut sängyllä ja parisängyn toinen puoli on vapaa. Freya haluaisi leikkiä myös #nuttu -kisun kanssa, mutta Nuttu ei niin välitä Freyan seurasta. Kuukkunen ja Freya ovat olleet parhaita kavereita heti, kun Freya meille saapui.

Kissoistamme Freya herää yleensä heti aamulla, kun ihmiseläin herää ja lähtee liikkeelle. Ruokaa tai herkkuja tarjottaessa Freya on alkanut kierrellä ihmisen jalkojen ympäri hivotellen hännällään ihmisen säärtä.

Eli pikku hiljaa kissaneidistä tulee ihmisiin luottava kotikissa.

Kuvassa Freya totuttelee kuljetuskoppaan, jonka päällä kissaneiti viihtyy hyvin. Saa nähdä, milloin Freyan saa koppaan sisälle ilman pakkoa. Pikaisesti kissaneiti on parissakin kopassa käynyt sisällä tutustumassa, mutta ihmiseläimen lähestyessä, rientää nopeasti ulos.