Aika pysähtyi…

… hetkeksi puolitoista vuotta sitten kesällä, kun Tomppa ajoi Nissan Micrallamme kolarin, joka sattui parin sadan metrin päässä kotipihasta. Syy kolariin oli kuuman ja rankan työpäivän aiheuttama nukahdus/tajunnan menetys kuumassa autossa. Myös sikainfulenssapiikin aiheuttamaa narkolepsiaa lääkärit vaivihkaa epäilivät, mutta onneksi kyseessä ei ollut tuo ikävä tauti.

Auto ajautui n. 50 km/h vauhdissa päin tien vieressä ollutta koivua, josta lähti ainoastaan pinta pois. Onneksi kellekään sivulliselle ei tapahtunut mitään, ja kuin ihmeen kaupalla myös Tommi selvisi vähin vammoin; turvavyöstä mustelmat, virta-avaimen aiheuttama haava polvessa, päänsärky sekä muistin menetys tuon iltapäivän tapahtumista. Kun ruttaantunutta autoa katsoi varikolla, on vaikea käsittää, että edes solisluu ei murtunut turvavyöstä. Tällä kertaa oli todella onni onnettomuudessa mukana.

Nissa Micra rutussa 1

Nissa Micra rutussa 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *