Åårgh…

… miten tuolta pääsee ikinä pois?

Labyrintti

Samalla voin kertoa itselleni uudesta huippu elokuvasta, joka on Marc Caron ja Jean-Pierre Jeunet:n ohjaama Delicatessen. Elokuva kertoo vuokrataloaan hallitsevasta lihakauppiaasta nykyisten yhteiskuntarakenteiden hajoamisen jälkeen. Elokuvan näyttämön ulkonäkö on juuri sitä, mistä itse pidän. Musta huumori lentää koko puolitoistatuntisen ajan. En voi kuin suositella.

Ohjaajan Jeunet:n muita elokuvia ovat huippu hauska Amélie ja vielä minulle tuntematon Micmacs. Micmacsin otan tänään mukaan yövuoroon, joten pian sekin on tuttu.

3 Replies to “Åårgh…”

  1. En ehtinyt katsoa Micmacsiä, joten sen arvostelut jäävät nyt johonkin toiseen kertaan.

  2. Toi Delicatessen on kyllä niin mainio leffa, että jaksoin katsoa sen kahteen kertaan parin viikon sisällä. Ameliekin on tosi hyvä. Micmacs pitäisi pikimmiten ehtiä katsomaan. Sekin on yhden kaverin mukaan verrattavissa noihin kahteen leffaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *