Posti hukkasi uuden pankkikortin

Pankkikortti

Homma meni niin, että #pankkikortti alkoi temppuilla polttoaineautomaateilla. Eli kortin #magneettinauha ei ollut enää kunnossa, vaikka kortilla oli käyttöaikaa jokunen kuukausi jäljellä. Ilmoitin asiasta pankille tilaamatta heti uutta korttia, koska en halunnut maksaa kortin toimitusmaksua. Olen säilyttänyt ja käyttänyt pankkikorttia pankin ohjeiden mukaan, joten katsoin, että en ole vastuussa magneettinauhan toimimattomuudesta, vaan kortti on käytössä kulunut, eikä se ole kestänyt koko elinkaartaan kunnossa.

#Pankki lupasikin toimittaa uuden kortin veloituksetta. Jokusen viikon kuluttua aloin kysellä kortin perään, ja totesimme pankin kanssa, että #Posti on hukannut uuden pankkikorttini. Pankki halusi kuolettaa vielä sirulla toimvan pankkikortinkin, koska kortin uuden version olinpaikka ei ollut tiedossa. Toimiva pankkikorttini siis kuoletettiin, ja nyt olen jokusen viikon ilman pankkikorttia.

Pankin kanssa sovimme, että uusi kortti toimitetaan haluamaani pankin konttoriin. Uuden tunnusluvun saapuessa kirjeessä kuitenkin kerrottiin uuden kortin saapuvan postilla. Kysely pankkiin osoitti, että uusi kortti tosiaan oli tulossa postilla. Lisäksi huomasin, että tältä uusimmalta kortilta oli veloitettu 10 EUR toimitusmaksu.

Kiukku alkoi nostaa päätään, koska pankki ei toimittanut korttia sovitusti konttoriin ja lisäksi minulta oli veloitettu kortista #toimitusmaksu. Laitoin pankille taas viestä ja he hyvittivät heti toimitusmaksun kortille takaisin. Pankille kiitos tästä!

Uusi pankkikortti ei ole vielä saapunut, ja nyt odotan jännityksellä onnistuuko #Posti toimittamaan kortin tällä kertaa perille.

One Reply to “Posti hukkasi uuden pankkikortin”

  1. Uusi kortti saapui eilen postilla. Siis pankin kanssa sovittu konttorista nouto ei toteutunut. Posti oli jättänyt kirjakuoren postiluukkuun niin, että ulkopuolinen olisi voinut kirjeen ottaa oven ulkopuolelta. Onneksi niin ei käynyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *