Info

Näillä sivuilla ei ole mitään tekemistä tiikerin tai edes leiman kanssa. (Tai nykyään on sen verran, että mikulizin vasemmassa hartiassa on tiikeri. Ja oikeassa olkavaressa on iso tiikeri taustoilla. Oikea käsi tautuoitu japanilaisella tyylillä… Ja valmiiksi värjättyjä leimasimiakin pystyn tällä hetkellä tekemään itse…)

Valokuvauksesta, jousiammunnasta sekä la-radioista tulee todennäköisesti sivuille kertymään pikkuhiljaa aineistoa. Blogissa julkaisen satunnaisia kuvia matkan varrelta ja kirjoittelen päähän pälkähtäviä ajatuksia/tuntemuksia/kokemuksia sitä mukaa, kun koen, että jotain on sanottava. Blogin kuvat ovat kuvat.fi palvelussa.

Vanha Riis-pohjainen photoblogi on täällä. Ensimmäinen photoblogini löytyy täältä.

Harrastuksena olen rakennellut kotisivuja käyttäen moottorina CmSimpleä ja pohjat ovat löytyneet Dotcomwebdesignista. Pohjat olen sitten muokannut käyttötarkoitukseen sopiviksi.

Nyttemin olen päätynyt siirtämään hallinnoimani sivut Worpressiin, sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Esim. CmSimplessä on sivumoottorin päivittäminen aika-ajoin ollut tuskaa. WordPress hoitaa päivittämisen itse. Arcuksen WordPress sivut ovat jo valmiit, ja ne otetaan käyttöön, kun yhdistyksen mediavastaava oppii käyttämään WordPressiä. Kartusiaanitkin siirrän WordPressiin, jos palvelimella vain on tietokanta käytettävissä…

Seuraavat sivut ovat tekosiani:

suomenkartusiaanit.com
arcusry.org
lauluovi.fi 2009-2012
(Lauluovi on vaihtanut sivut wordpress-pohjaisiksi alkukesästä 2012)